Het aanbod voor de hoogsensitieve vrouw

Mijn programma is voor hoogsensitieve vrouwen zo opgebouwd dat je een op maat programma kunt samenstellen. De kennis haal je uit de onlinetraining Heel je Sensitieve Vrouw en mijn boek Jippie! Ik ben een hoogsensitieve vrouw. Daarnaast raad ik je aan in de beginfase de Zelfzorg en zelfhelingsdag te volgen.

Jezelf ontwikkelen doe je door jezelf op verschillende niveaus te voorzien (te voeden) met nieuwe informatie. Kennis opdoen van wat hoogsensitiviteit betekent voor jou is essentieel (onlinetraining). Daarnaast is het belangrijk om deze kennis te integreren in je leven. Dit vraagt om een actieve houding waarin jijzelf de verantwoordelijkheid van jouw leven opeist. Concreet zul je nieuwe keuzes gaan maken, oude gewoontes en beperkende overtuigingen los gaan laten en op  ontdekkingsreis gaan waarbij je ervaart wat bij je past en wat niet.

Goed voor jezelf gaan zorgen door zelfzorg en zelfheling toe te passen is noodzakelijk omdat jij jezelf centraal moet stellen in je leven en jezelf toe moet staan om 'fouten' te mogen maken en 'oude ballast' los te laten. De training zelfheling en levenskunst is hier een volgende mooie aanvulling op.

Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan de Mastermind. Je komt dan 10 keer een dagdeel bij Om de Kunst van Leven en er is aandacht voor specifieke issues van iedere deelneemster. Ook staat er elke Mastermind een thema centraal. Je leert van en met elkaar. De groepsgrootte varieert tot maximaal 10 deelneemsters.

Heb je behoefte aan individuele begeleiding dan kun je kiezen voor een pakket welke bestaat uit 5 coachuren. Je vult dan zelf in wanneer je deze uren gebruikt.

Echter voor deelname aan de Mastermind, Individuele begeleiding en "Zelfheling en levenskunst" is het verplicht dat je deelneemt aan de onlinetraining Heel Je Sensitieve Vrouw en de basisdag Zelfzorg en Zelfheling. De reden is dat ik van je verwacht dat als je coaching wenst, je ook investering in je eigen tijd doet om jezelf te ontplooien naar de getalenteerde sensitieve vrouw die haar leven leidt op de wijze die haar past.

Ik bied coach- en trainingspakketten aan tegen een sterk gereduceerd tarief.  Deze pakketten vind je onderaan de pagina..


Boek: Jippie! Ik ben een hoogsensitieve vrouw 

Brigitte's eerste boek beschrijft de weg die een hoogsensitieve vrouw mag lopen om in haar kracht te komen. Een mooie kennismaking met hoogsensitiviteit, de impact die het heeft op de dagelijkse realiteit en de grote uitnodiging om het leven zo te gaan leiden dat de karaktereigenschap je helpt in plaats van tegenwerkt. 

Prijs: € 22,-


Onlinetraining Heel je Sensitieve Vrouw    

 In 48 videolessen leer je jezelf kennen als hoogsensitieve vrouw. Ik nodig je elke keer weer uit om te komen bij wat deze karaktereigenschap betekent voor jou. Om daarna je kracht, je talenten, je kwaliteiten en je gaven te kunnen gebruiken ten gunste van jezelf en de mensen om je heen. Bij elke les vind je een hand out met oefeningen. Zodat je handvatten hebt naar zelfonderzoek. Aanvullend ontvang je 10 keer per jaar een uitnodiging om deel te nemen aan een extra online les. Deze les wordt live gegeven en zal per keer een onderwerp verder uitdiepen. Denk hierbij aan partnerschap, ouderschap, werk, vakantie, feestdagen.

Prijs €149,-


Zelfzorg en Zelfheling (Basis)

We beschikken allemaal om zelfhelende vermogens en door ze te gebruiken kun je jouw kwaliteit van leven beïnvloeden. In deze training leer je door zelfzorg en zelfheling toe te passen je beter in je vel komt te zitten.

Het is heel belangrijk dat je goed in contact bent met je eigen lichaam omdat door de signalen die je lichaam afgeeft veel zeggen over jezelf. Deze dag leer je om contact te maken met je lichaam om daarna contact te kunnen maken met de wereld om ons heen. Immers alles is van invloed op elkaar.

Ben jij er klaar voor om dagelijks tijd vrij te maken om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Het is als een ontdekkingstocht. Je weet van te voren niet wat het jou komt brengen. Wellicht ga jij je vitaler voelen, ervaar je meer gezondheid, verminder je stress, wordt de wereld om je heen fijner, of een mix hiervan. Ik kan het niet zeggen en jijzelf ook niet. Maar één ding is zeker. Elke dag kom je een stapje dichter bij je ware zelf en dat is al reden genoeg om dit experiment met jezelf aan te gaan.

Je leert deze dag een structuur hoe zelfzorg en zelfheling eruit kan zien. Deze structuur geeft je houvast om de start te maken naar een fijnere versie van jezelf en een leven dat beter bij je past.

Als je wenst kun je daarna in de vervolgtraining meerdere vormen van zelfheling ontdekken om zo te kunnen komen naar een geheel eigen vorm. Een vorm die naadloos aansluit op jezelf omdat je deze vorm zelf hebt gecreëerd. En dan kom je bij Levenskunst. Levenskunst die dan ook is toe te passen in alle aspecten van je leven.

Prijs: € 99,-


Zelfheling en Levenskunst (Vervolg)

Deze 4 daagse training is een vervolg op de trainingsdag Zelfzorg en zelfheling. Nadat je beter in contact kunt zijn met je fysieke lichaam kun je gaan spelen met de mogelijkheden van zelfheling. Er zijn vele vormen van zelfheling en allemaal geven ze een structuur die je helpt. Er zit echter één maar aan. Jij moet je content voelen bij deze manier en dan gaat ze voor je werken.

Deze dagen reik ik verschillende vormen van zelfheling aan. Je gaat ze ontdekken en ervaren. Om daarna te komen bij een geheel eigen vorm hoe jouw zelfheling eruit ziet. Dit is belangrijk omdat als je speelt met energie en mogelijkheden, je komt bij een geheel eigen creatie die goed bij je past. Voor mij is het als alchemie bedrijven. "Hoe kom je, door een aantal ingrediënten in je kookpot te stoppen, bij jouw 'goud'."

Dit proces is LEVENSKUNST en als je het toe kan passen in de creatie van je eigen zelfzorg- en zelfhelingsmethode, dan kun je het toepassen in alle facetten van je leven.

Prijs € 599,-


Mastermind voor de hoogsensitieve vrouw

Het is heel waardevol om samen met gelijkgestemden te groeien in je bewustzijn en in je sensitieve kracht. Tijdens 10 dagdelen (kan een ochtend, middag of avond zijn) komen alle onderwerpen aan de orde waar de  deelneemsters in de dagelijkse realiteit tegenaan lopen. 

De kennis over hoogsensitiviteit doe je op door de videolessen van de onlinetraining Heel je Sensitieve Vrouw thuis te volgen en de daarbij behorende oefeningen te maken. In de mastermind bijeenkomsten bespreken we de issues waar je tegenaan loopt. De invulling van elke avond is afhankelijk van de vragen van de deelneemsters welke vooraf ingestuurd moet worden.  Ook staat er iedere bijeenkomst een bepaald thema centraal.  

​De groepsgrootte is maximaal 10 deelneemsters. Dit traject duurt ongeveer 5-6 maanden. Om deel te kunnen nemen moet je de onlinetraining Heel je Sensitieve Vrouw volgen en aanwezig zijn geweest bij de Basistraining Zelfzorg en Zelfheling.  (zie pakketkorting onderaan de pagina)

Prijs € 499,-

Individuele begeleiding

Als je behoefte hebt aan individuele begeleiding kun je ervoor kiezen voor een coachkaart van 5 uur individuele begeleiding. Je kiest dan zelf of je de coaching via skype wenst of dat je langskomt bij Om de Kunst van Leven. Je bepaalt zelf het onderwerp van elke ontmoeting.

Voor het afnemen van een coachkaart moet je de onlinetraining Heel je Sensitieve Vrouw volgen en aanwezig zijn geweest bij de Basistraining Zelfzorg en Zelfheling.  (zie pakketkorting onderaan de pagina)

Prijs € 699,-