Follow your Summerflow!


In de flow zijn… uit de flow raken… je flow weer vinden…
Zomertijd is zomerflow. Alles wat makkelijker en met meer ontspanning! In de 5Ritmes staan onze voeten symbool voor het vloeiende ritme. Flow is luisteren naar je eigen lijf, verbinding vinden met je levensstroom, vertrouwen ervaren dat de aarde ons draagt.

We gaan onderzoeken en veel dansen deze middag met de vraag: Hoe vind jij jouw flow, waar raak je eruit en hoe kom je weer terug?  Op een mooie buitenlocatie in Den Dungen!

5Ritmes® is een dansmeditatie, waarbij je vanuit aandacht en hopelijk veel plezier je lijf en je adem leert beluisteren, hoe het wil bewegen en waar het blij van wordt.

We dansen op een mooie locatie buiten in het gras, met mooie muziek, omringd door groen, gras, kippetjes, vogels en pruimen in de boom, en natuurlijk de dansers om je heen. Je wordt vast verleid door de natuurlijke flow van deze mooie tuin!

Op 25 juli nodigen wij, Pauline (5Ritmes docent) en Brigitte (gastvrouw) jou uit voor een dans. Je bent van harte welkom.

Wanneer: Woensdag 25 juli van 13.30 tot 16.30 uur

Waar: Om de Kunst van Leven, Hooidonk 8-10 te Den Dungen

Kosten: € 25,- p.p. inclusief koffie/thee met iets lekkers en een mooie afsluitende activiteit onder het genot van een drankje.

Aanmelden via Pauline: paulinevanhezik@gmail.com/06-11864783 of via Brigitte: info@omdekunstvanleven.nl/06-22965215