"Leef je essentie! Elke dag opnieuw."   

Van je hoogsensitieve karaktereigenschap je kracht maken. Dat is waar dit traject je naartoe brengt. Elke dag opstaan en diep van binnen voelen dat je blij bent met wie je bent. Steeds beter in staat zijn om je leven vorm te geven op de manier die bij je past.  Jouw balans vinden tussen activiteit en rust als ook een goede balans  ervaren in al je rollen. 

Aan het einde van dit traject ben je in staat om vanuit zachtheid en vanuit een natuurlijkheid precies die dingen te doen die jij moet doen en, wat net zo belangrijk is, al datgene te laten dat niet door jou uitgevoerd moet worden. Je hebt dan alle tools in handen om alchemie te bedrijven in jouw leven. Brigitte nodigt je telkens weer uit om alles, ja echt alles wat zich aandient in jouw dagelijkse realiteit te benaderen, te beleven, te ervaren en op te lossen vanuit jouw energie. Brigitte spoort je daarnaast aan om alles dat zij aanbiedt een eigen variant te maken. Vind jouw unieke en authentieke manier van in het leven staan.

Dit traject is geschikt als je de wens hebt om vanuit je authentieke kracht en macht je leven te leiden. Dan integreer je jouw karaktereigenschap in al je rollen.  Dan zal het leven zich als een vanzelfsprekendheid ontvouwen op een manier die bij je past en zal jij je bijdrage gaan leveren aan een betere wereld. Gewoon door te zijn wie je bent!

 Het jaartraject bestaat uit 7 ontmoetingsdagen  waarbinnen  gebruik gemaakt wordt van veel werkvormen. Denk hierbij aan lichaamswerk, helingswerk, kunstzinnig dynamische werkvormen (dans, stem, creatieve werkvormen), de natuur, je trillingsfrequentie verhogen en andere vormen van energiewerk.  Per dag stemt Brigitte af wat de groep nodig heeft en daar pas zij haar werkvormen op aan. 

De maximale groepsgrootte is 10 vrouwen. Naast dat we samen komen als groep is er voor ieder voldoende aandacht voor persoonlijke stukken. Als deelneemster van het jaartraject heb je toegang tot de community HSPVrouw. Hier staat sowieso een schat aan informatie over HSP zijn tot je beschikking.

Deelname aan deze groep vraagt om een commitment. Deze groep zal met elkaar een bijzonder fase ingaan die leidt naar eigenheid en gaan staat voor de vrouw die jij in wezen bent. Naast dat je aanwezig bent op de dagen, vraagt dit traject om een aantal uur per week ( 3 -5) aan zelfstudie en zelfontwikkeling.

Ook voor onderneemsters is dit traject heel geschikt. Zeker als je het lastig vindt om je onderneming naar een hoger level te brengen. Eerst de focus brengen naar jezelf helpt je enorm om daarna groeistappen te maken in je onderneming. Aansluitend op dit traject is coaching gericht op ondernemerschap te volgen.

In deze 7 daagse komt aan bod:

in contact zijn  met je lichaam

jezelf centraal stellen, zelfwaardering

je trillingsfrequentie verhogen

de zelfhelingsmethode

jij in relatie met een partner

jij in relatie met familie als kind, als ouder en als grootouder

jij in relatie tot je werk

jij in relatie tot zingeving

jij in relatie tot je levensmissie

Deelname aan deze groep vraagt om een commitment. Deze groep zal met elkaar een bijzonder fase ingaan die leidt naar eigenheid en gaan staan voor de vrouw die jij in wezen bent. Naast dat je aanwezig bent op de dagen, vraagt dit traject om een aantal uur per week ( 3 -5) aan zelfstudie en zelfontwikkeling. Er is vooraf een intakegesprek om voor beide partijen te ervaren of dit traject het meest geschikt is. De kosten hiervan zijn € 100,- en worden in mindering gebracht bij deelname aan het jaartraject.

De prijs voor dit jaartraject is € 1500,-  

(Betaling in 3 termijnen is mogelijk)

Het traject bestaat uit 7 zaterdagen inclusief koffie/thee & lunch, 3  individuele coachmomenten, 1 jaar lidmaatschap community HSPvrouw.nl en  een besloten mastermindgroep binnen de community.

Start 10 februari 2018

Adres: Om de Kunst van Leven, Hooidonk 8-10, 5275 HT  Den Dungen 06-22965215​