Stel er is een plaats waar je informatie, inspiratie en motivatie vindt die je helpt jouw hoogsensitieve karaktereigenschap te gaan zien als een enorme krachtbron en deze gaat gebruiken op een manier waar jij je heel prettig bij voelt. Een plaats waar jij helemaal jezelf mag zijn. Een plaats waar je een structuur aangeboden krijgt om stap voor stap je karaktereigenschap leert te gebruiken ten goede van jezelf en je medemens. Een plaats waar je keer op keer wordt geïnspireerd het beste uit jezelf te halen. Een plaats die heel veilig aanvoelt en je aanmoedigt je leven in te gaan richten op een manier die bij je past. 

Een groot voordeel is dat je op zo'n plaats alleen relevante informatie vindt die je helpt te groeien in deze karaktereigenschap. Het helpt je enorm om beter gefocust te blijven omdat  jij jezelf niet meer hoeft te verliezen in de veelheid aan informatie die op veel verschillende plaatsen te vinden is. Een ander voordeel is dat je op deze plaats gelijkgestemden vrouwen ontmoet voor steun, hulp, een luisterend oor en een verdiepend sociaal contact.

Deze plaats bestaat! en is  bereikbaar voor elke hoogsensitieve vrouw. Deze community is een online leeromgeving die de HSPvrouw helpt haar leven te gaan leiden op een manier die goed bij haar past. Als jij  met regelmaat ervaart dat je uit balans bent en wellicht  en het leven als 'zwaar' ervaart omdat je niet de vorm kunt vinden waar jij je goed bij voelt dan is deze community er voor jou om te komen bij een invulling van je leven die goed is voor jou. Je vindt in de community:

Elke week een leerzame HSP les met opdracht uit de online jaartraining Heel je Sensitieve Vrouw (48 video's inclusief lesmateriaal per week beschikbaar gesteld bij een lidmaatschap per maand en ineens beschikbaar gesteld bij een jaarlidmaatschap).

Dé plaats om al je vragen over hoogsensitiviteit te stellen.

Elke maand een live Q&A uitzending ( online-vragenuurtje)

HSP Inzichten: Samen leren en van elkaar leren. Hoe waardevol is dat!

Wordt elkaars Buddy maatjes en help elkaar te groeien naar je hoogste potentieel.  

HSP Zielenvoeding: een HSP vrouw heeft voeding voor haar ziel nodig op allerlei gebied. Hier vind je de inspiratie.  

HSP er-op-uit: Nodig elkaar uit voor leuke activiteiten en vergroot je sociale netwerk met gelijkgestemde vrouwen.  

HSP activiteit: Brigitte nodigt je met regelmaat uit samen met haar een leuke activiteit te ondernemen; een (strand)wandeling, samen eten, theater of museumbezoek etc. 

HSP ontmoeting: ontmoet de leden uit de community tijdens activiteiten. 

HSP Masterclass : minimaal 4 keer per jaar een extra waardevolle LIVE online les  voor nog meer verdieping en verrijking.

HSP Mastermind : aanvullend is een serie Mastermind-bijeenkomsten ter aanvulling op de online jaartraining Heel je Sensitieve Vrouw bij te boeken. Voor meer verdieping  en verrijking.

Aanvullende trainingen, afgestemd op jou en je mate van bewustzijn zijn bij Om de Kunst van Leven te volgend. Kijk voor actuele informatie in de menubalk bij aanbod. 

Aanvullend individueel coachtraject is mogelijk. Kijk voor actuele informatie in de menubalk bij aanbod.

Ben jij een hoogsensitieve vrouw die zo graag vitaal en met vreugde haar leven wilt LEVEN maar niet weet welke stappen ze moet zetten om daar te komen? 

Kortom: Leef jij wel het leven waarvoor je bestemd bent? 

Herken jij dat:

jij je leven heel graag op een andere manier wil vormgeven dan de meeste mensen om je heen doen. Een leven waarin meer liefde en respect is voor elkaar en waar we zorg dragen voor elkaar en onze leefomgeving.

je niet meer bij machte bent om jouw leven op je eigen wijze manier vorm te geven. Je geeft de leiding van je leven weg aan andere mensen en instanties en je leven voelt niet meer vrij en vreugdevol.

je jezelf aan de zijlijn ziet staan bij teveel activiteiten omdat je de aansluiting niet meer kunt vinden. Je neemt te vaak een onzichtbare plek in de groep in en gedraagt je als grijze muis terwijl je weet dat jij (meestal) van zoveel meer waarde kunt zijn dan je nu geeft en laat zien. Maar ook tegenovergesteld gedrag kan voorkomen. Dat je juist heel druk en aanwezig bent en jezelf helemaal weggeeft tijdens de activiteit met een flinke uitputting als gevolg.

je jezelf een minder waardevolle vrouw vindt . Omdat je denkt dat anderen gewoon meer presteren en alles met veel meer gemak kunnen doen. (Geloof mij, je bent vergeten hoe talentvol en begaafd je bent. Jouw talenten en begaafdheden hebben alleen andere omstandigheden nodig om tot uitdrukking te komen)

je veel tijd besteedt aan jezelf omdat er zaken in je leven zijn die om (te) veel aandacht vragen. Denk hierbij aan je gezondheid, je financiën, je vitaliteit, je sociale omgeving, je werk. Terwijl je eigenlijk deze eigen tijd zo graag aan zaken wilt besteden waar je echt gelukkig van wordt.

je overstelpt wordt met informatie en ervaringen die moeite kosten om een plekje te geven en je uitputten omdat ze 'bij je blijven hangen' en 'aandacht van je blijven vragen'. Als hoogsensitieve vrouw zijn een aantal zaken heel belangrijk voor je en hoe meer deze zaken onvervuld zijn in je leven, des te hoger is de last die je van deze karaktereigenschap ervaart. De last wordt voor een groot deel veroorzaakt omdat je geen gevolg geeft aan de elegante en zingevende leefwijze die je  hoogsensitiviteit van je vraagt. 

Een paar belangrijke zaken op een rijtje. Als hoogsensitieve vrouw wil je o.a.:

in liefde leven en verbinding tussen mensen ervaren.

vrede en respect

rechtvaardigheid en eerlijkheid

balans

dat de uitkomst van (jouw) handelen goed is voor iedereen

diepgang en zingeving

gelijke kansen voor iedereen

jezelf kunnen zijn

Herken jij je in één of meerdere punten? Dan is deze leercommunity een fantastische plek om in zachtheid en liefde, en in een ambiance van veiligheid en gelijkgestemdheid, te groeien naar de vrouw die jij in wezen bent!

Brigitte en haar team helpen je graag om op je eigen wijze en in je eigen tempo, in een omgeving die je ondersteund in wie je bent en zeer laagdrempelig is, te groeien naar de zelfbewuste vrouw die geniet van het leven en in staat is op haar eigen wijze manier een bijdrage te geven aan de samenleving. Op haar eigen unieke manier!


Binnen de leercommunity vind je een 'ware schat' aan informatie en hulp:

 • alle 48 videolessen van het online  jaartraject Heel je Sensitieve Vrouw inclusief de training leg 'n sensitief fundament
 • lesmateriaal bij elke video voor verdieping
 • een maandelijkse Q&A call (vragenuur)
 • uitnodigingen voor bijzonder leuke activiteiten met gelijkgestemden. 
 • inspirerende en op de hoogsensitieve vrouw afgestemde verhalen, audio's, video's, tips en tools etc
 •  4x per jaar een verdiepende online masterclass

Voor € 11,- per maand kun jij je leven voor altijd veranderen. 

je bent in staat goed voor jezelf te zorgen en keuzes te maken die (ook) goed zijn voor jou

staat de liefde voor jezelf centraal en merk je de positieve uitwerking op je omgeving

is je vitaliteit toegenomen omdat je beter voor jezelf kunt zorgen

geef je jouw leven zin door precies dat te doen wat bij je past en waar je blij van wordt

is je leven voor eens en altijd positief veranderd!

HSPVrouw

Maand lidmaatschap

 • Lessen per week beschikbaar gesteld
 • Per maand opzegbaar

€11,- per maand

HSPVrouw

Jaar lidmaatschap

 • Alle lessen direct beschikbaar
 • Per jaar opzegbaar
 • BONUS: Boek Jippie! Ik ben een hoogsensitieve vrouw

€111,- per jaar

De community gaat weer open voor nieuwe leden op 4 oktober 2017. Neem bij vragen gerust contact op met Brigitte. Zij helpt je graag. Haar telefoonnummer is 06-22965215.


Is  een online leeromgeving voor mij een geschikte manier om lekkerder in mijn vel te komen zitten?

 Het antwoord is absoluut JA om een paar redenen:

 • Je kunt lekker in je eigen energie blijven en hebt geen last van andere mensen en hun energieën. Dit is zeker in de beginperiode van het leertraject zeer waardevol.
 • Je kunt makkelijk een les nogmaals (en nogmaals) doen.
 • Je kunt de lessen opsplitsen in delen, zodat je per keer juist kan doseren.
 • Je kunt je eigen tempo aanhouden. Soms vraag een les gewoon wat meer tijd, om wat voor reden dan ook. Die tijd kun je nu zelf bepalen.
 • Je kunt je vragen stellen tijdens de Vraag en Antwoord sessies ( Q&A) 
 • En heb je tussendoor behoefte aan persoonlijk contact, kijk dan eens op  de aanbodspagina. Wellicht is deelnemen aan de Mastermind een goede keuze voor meer verrijking en verdieping Of wellicht is de jaartraining een goede keuze omdat je in dit traject begeleid wordt naar de inrichting van je leven zoals het bij jou het beste past. Het is aatwerk krijgen in een groepstraject. Ook kun je een oproep plaatsten binnen de community en een oproep plaatsten om samen activiteiten te ondernemen of samen te studeren. 
 • En wil je deze training aanvullen met persoonlijke coaching, één of meerdere trainingsdagen of een VIP dag? Kijk dan op de aanbodspagina. En staat er niet bij wat je wenst, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.