Dag 2017, welkom 2018

Voor mij was het een jaar van stilte en mijzelf centraal stellen. Een jaar van integreren, transformeren, heel veel loslaten wat niet meer klopte en (zelf)heling. En het was het jaar van mijn boek afmaken en uitbrengen. Alle druk ging van de ketel omdat ik vanuit plezier, stilte, diepgang  en vooral speels mijn activiteiten wil doen. Het werd een jaar van vertrouwen. Mijn betaalde werk even stilleggen (ondanks dat ik mijn inkomsten best kon gebruiken) en mijzelf ruimte geven om naar een volgend level te groeien. Niet omdat een volgend level beter is maar omdat ik aan een volgend level toe ben. Dit level staat voor mij voor vrede, vrijheid, eerbied, liefde en voor mijn bijdrage geven.

Ik wil nog meer loskomen van een maatschappij die mij van alles oplegt en waarbinnen ik mee moet lopen met ‘gemiddelden’. Ik voel de grote behoefte om goed voor mijzelf te zorgen en van daaruit mijn unieke plek in de samenleving te vervullen door een wezenlijke bijdrage te geven aan het tot stand brengen van ‘een betere wereld’.

In mijn boek “Jippie, ik ben een hoogsensitieve vrouw” heb ik mijn bijdrage aan de wereld omschreven als dat ik elke dag meer dan duizend gouden lichtjes de wereld in wil zetten. En echt, dit kan ik alleen als ik heel goed voor mijzelf zorg. Want duizend gouden lichtjes zitten verpakt in woorden, daden, gedachten die voor niemand kwetsend en denigrerend zijn. Het is liefde, aandacht, eerbied voor alles en iedereen uitstralen. Het is voor velen niet eens zichtbaar, voelbaar en hoorbaar maar wel voor degene die het kunnen ontvangen. Het vraagt van mijzelf een hoog bewustzijn, moed en doorzettingsvermogen. En heel eerlijk, dit lukt mij echt niet altijd. Maar ik leer en met de aandacht hierop gevestigd, leer ik eigenlijk best snel. Wat het belangrijkst is, ik voel mij er heel fijn bij. Zo leven schept vreugde.

Verder heb ik mijn zelfhelingsmethode het afgelopen jaar verder ontwikkeld. Ik startte met een groep om gezamenlijk een experiment aan te gaan en ontwikkelde het verder uit naar een toepasbare manier voor anderen. Mijn ervaring is dat door dagelijks zelfheling bewust toe te passen, het leven zich verdiept en dichter bij mijn essentie brengt.

Wat ik persoonlijk heel fijn vind aan deze manier is dat ik nu in staat ben om alles dat ik geleerd heb van anderen, sneller en authentieker kan integreren in mijn leven. Ik ben iemand die heel graag nieuwe dingen leert. Echter ik heb ervaren dat er veel informatie wordt aangereikt die niet of slechts gedeeltelijk bij mij past. Dus elke keer weer worstelde ik met de nieuwe informatie. Hoe is het voor mij, wat wil ik ermee, hoe krijg ik het vertaald naar een voor mij kloppend geheel? Dit heeft mij veel energie en tijd gekost maar uiteindelijk geleid naar mijn zelfhelingsmethode. Dit is mijn cadeautje dat ik gehaald heb uit vele jaren heel intensief geleefd en gewerkt te hebben. Dit cadeau wil ik heel graag doorgeven omdat het werkt en toepasbaar en aanvullend is in alle facetten van je leven. Want ook bracht ik met deze manier o.a. mijn financiën naar een hoger niveau, kan ik de detoxkuur die ik volgde meer verdieping geven en kan ik steeds liefdevoller in het leven blijven staan en het diepe vertrouwen in het leven ervaren.

Op dit moment is het programma in ontwikkeling en op het juiste moment ga ik het delen. Immers voor alles is een juiste tijd en het is grote levenskunst om daar naar te luisteren en te handelen. Dit wens ik je dan ook toe in 2018. Dat jij mag groeien in je bewustzijn en dat alles op de voor jou juiste tijd zich mag ontvouwen en je steeds dichter komt om jouw volle potentieel tot uitdrukking te brengen!

Heel veel liefdevolle en helende momenten, relaties en creaties toegewenst in 2018!

Brigitte

About the Author

Leave a Reply 0 comments