Ontvang een cadeau en geef een cadeau weg!

 

“In rust zijn, zoveel mogelijk naar binnen keren en dan herschikken.” 

Ik gaf mijzelf 2,5 jaar geleden een groot cadeau door bewust te kiezen voor meer eigen ruimte en stilte in mijn leven. Het was toen hoog tijd om ballast die ik al lange tijd bij mij droeg los te laten. Ballast die mij verhinderde om mijn leven vanuit mijn essentie vorm te geven.

Ik gun iedereen zo’n bijzondere tijd om zichzelf beter te leren kennen om zo steeds dichter te kunnen komen bij de persoon die je in wezen bent. Deze intense periode is mij heel dierbaar en ik pluk er nog elke dag de vruchten van.

Misschien is deze periode nu, waarin we gedwongen worden thuis te blijven, ook voor jou wel een goede tijd om weer terug te gaan naar jouw basis. Immers door overbodige ballast los te laten en meer in contact te komen met je innerlijk kun je nieuwe keuzes maken. Keuzes die je leven meer in afstemming brengt met de hoofdpersoon in jouw leven: JIJZELF!

Om deze reden heb ik besloten alle 48 video’s van de waardevolle onlinejaartraining Heel je Sensitieve Vrouw voor €0,00 beschikbaar te stellen aan iedereen die ik er een plezier mee doe. Ik vraag er echter wel een kleine tegenprestatie voor in de vorm van ‘pay it forward’. Ik geef iets aan jou en jij geeft iets aan een ander. Zo maken we met elkaar de wereld mooier en liefdevoller. Dus als tip: geef iets (klein of groot) vanuit je hart, want daarmee maak je jouw cadeau nog veel waardevoller!

Inschrijven voor de 48 video’s kan hier.  Je kunt dan direct starten met het bekijken van de eerste video. De tweede video komt de dag daarop vrij, de derde video de dag daaropvolgend en zo gaat door tot de laatste video. Ook vind je bij de eerste vier video’s als bijlage  een grondingstraining die je helpt beter in je eigen energie te komen en te blijven.

Geef de link (www.omdekunstvanleven.nl/cadeautjes) gerust door, want delen is helen! Immers des te meer vrouwen hoogbewust worden en hun hoogsensitieve karaktereigenschap gaan benutten, des te vreugdevoller wordt onze samenleving.

Met heel veel liefde wens ik je toe dat de meest eigen versie van jezelf tot volle bloei mag komen in deze bijzondere tijd!

Blijf gezond, pluk de dag en pak zoveel mogelijk zonkracht als kan. Elke dag opnieuw.

Liefs,

Brigitte

About the Author

Leave a Reply 0 comments